• contact@culmea.ro
  • +40 725 178 322Produse romanesti cu impact social pozitiv

   Realizam o gama larga de produse: detergenti, produse de curatenie, sapunuri, cosmetice naturale, produse de aromoterapie si pachete cadou ce pot fi achizitionate prin importante deduceri fiscale.

Culmea este prima Unitate Protejata Autorizata din Romania specializata in productia si distributia de produse de curatenie, intretinerea spatiilor si produse cosmetice de ingrijire personala infiintata de catre o persoana cu dizablitati cu peste 10 ani experienta in acest domeniu.
Compania noastra se angajeaza sa furnizeze produse conventionale, de inalta calitate, certificate ecologic, pentru realizarea carora folosim ingrediente naturale si ecologice, respectand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Prin achizitionarea produselor de la Unitate Protejata Culmea , colaboratorii nostri sprijina existenta locurilor de munca pentru persoanele cu dizabilitati si contribuie la integrarea socioprofesionala a acestora.

Click aici pentru detaliile legislative!DE CE SA ACHIZITIONATI DE LA UNITATEA PROTEJATA CULMEAEnumeram, mai jos, 10 motive pentru care merita sa achizitionati produsele noastre, naturale, handmade, de calitate superioara, adaptate nevoilor afacerii dumneavoastra, realizate prin activitatea directa a persoanelor cu dizabilitati:


Reduceti costurile - jumatate din taxa pe dizabilitate poate fi transformata in beneficii pentru angajatii, colaboratorii sau clientii dumneavoastra, prin achizitionarea de produse naturale premium de la Unitatea Protejata CULMEA.

Cresteti productivitatea, motivatia si buna dispozitie a angajatilor prin oferirea de produse naturale, de calitate, pentru casa sau igiena personala a acestora, oferind in acelasi timp alternative sanatoase la produsele chimice conventionale.

Promovati incluziunea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, prin achizitionarea de produse realizate de catre acestea in cadrul unei afaceri care acestea sunt angajate.

Contribuiti la cresterea nivelului de constientizare a importantei produselor naturale, la ambalarea carora se folosesc materiale returnabile, reciclabile sau biodegradabile, care au ca principal scop protejarea mediului.

Beneficiati de promovare online si offline pentru achizitiile de produse realizate in cadrul Unitatii Protejate Autorizate CULMEA. Aceasta se angajeaza sa mentioneze numele companiei dumneavoastra in cadrul aparitiilor in presa, in cadrul evenimentelor de profil la care participa si pe website-ul oficial, la sectiunile portofoliu si parteneri.

Contribuiti la atingerea obiectivelor de responsabilitate sociala ale companiei prin sustinerea unor cauze importante, precum oferirea produselor de igiena pentru grupurile vulnerabile, organizarea de ateliere si campanii de informare pentru constientizarea igienei personale pentru copiii si tinerii din mediile defavorizate.

Dezvoltati si sustineti economia locala, prin achizitionarea produselor de la Unitatea Protejata CULMEA, contribuind astfel la dezvoltarea comunitatii.

Va implicati in reducerea amprentei de carbon, prin utilizarea ingredientelor naturale din culturi sustenabile si prin procesele manuale din cadrul fluxului de productie.

Beneficiati de livrare rapida. Unitatea Protejata CULMEA poate oferi livrare gratuita si rapida pentru comenzi consistente de produse, ceea ce poate fi un avantaj in cazul in care compania are nevoie de acestea in scurt timp.

Generati o imagine pozitiva a companiei. Prin achizitionarea produselor si serviciilor de la Unitatea Protejata Autorizata CULMEA, compania dumneavoastra demonstreaza ca pune pret pe resursa umana prin oferirea de produse cosmetice naturale premium, motivand astfel angajatii si arata dedicarea fata de incluziunea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, dezvoltarea economiei locale, sustenabilitate, protectia mediului, educarea tinerilor din mediile defavorizate si sustinerea persoanelor vulnerabile, toate aceste aspecte constituind principalii piloni ai responsabilitatii sociale, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra imaginii si reputatiei acesteia in comunitate.
#
Produse de curatenie

Eficiente pentru intretinerea a numeroase categorii de locatii, de la suprafetele din locuinte pana la cele din birouri, spatii comerciale sau spatii de productie.

#
Detergenti

Sunt solutii eficiente pentru curatarea hainelor si a diverselor suprafete, ce pot fi acum achizitionate de la Culmea prin facilitati fiscale UPA.

#
Sapunuri

Ambalate vrac sau retail, cu numeroase beneficii si proprietati de ingrijire a pielii, sapunurile solide si sapunurile lichide Culmea sunt eficiente in curatarea si hidratarea pielii.

#
Cosmetice

Create cu ingrediente 100% naturale, precum uleiuri vegetale, minerale si uleiuri esentiale, cosmeticele Culmea sunt concepute special pentru a oferi beneficii pentru piele.

#
Aromoterapie

Odorizantele, sprayurile de camera si uleiurile esentiale elimina mirosurilor neplacute, purifica aerul si creeaza un mediu mai placut din punct de vedere olfactiv.

#
Pachete Cadou

Realizate din diferite combinatii de produse sunt potrivite atat pentru angajati, cat si pentru parteneri, constituind adevarate cadouri corporate.SOLICITATI OFERTA PERSONALIZATA!

Livrare gratuita

Nu platiti costul transportului pentru comenzi mai mari de 200 LEI!

Sustineti economia locala

Produsele sunt romanesti fiind livrate prin curier rapid, din depozitul nostru aflat in Romania.

Econimisiti cu noi

Transformi o taxa intr-un beneficiu, cumperi produse deductibile din fondul de handicap.

Cumparati in siguranta

Datele transmise de catre dumneavoastra catre site-ul nostru sunt criptate, pentru o siguranta sporita!