• contact@culmea.ro
  • +40 725 178 322Produse romanesti cu impact social pozitiv

   Realizam o gama larga de produse: detergenti, produse de curatenie, sapunuri, cosmetice naturale, produse de aromoterapie si pachete cadou ce pot fi achizitionate prin importante deduceri fiscale.

Culmea este prima Unitate Protejata Autorizata din Romania specializata in productia si distributia de produse de curatenie, intretinerea spatiilor si produse cosmetice de ingrijire personala infiintata de catre o persoana cu dizablitati cu peste 10 ani experienta in acest domeniu.
Compania noastra se angajeaza sa furnizeze produse conventionale, de inalta calitate, certificate ecologic, pentru realizarea carora folosim ingrediente naturale si ecologice, respectand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Prin achizitionarea produselor de la Unitate Protejata Culmea , colaboratorii nostri sprijina existenta locurilor de munca pentru persoanele cu dizabilitati si contribuie la integrarea socioprofesionala a acestora.

Click aici pentru detaliile legislative!

Aici puteti consulta lista produselor disponibile prin UPA

Vizualizati produsele

SAPUN LICHID MIRAGE

Sapun lichid concentrat pentru maini curata eficient si protejeaza pielea. Contine arome pretioase si lasa pielea placut parfumata. Formula cu pH neutru, testata dermatologic, cu o spuma bogata si catifelata, conceput pentru utilizare frecventa.

Pentru pret solicitati oferta!
SAPUN LICHID LILIAC

Sapun lichid care curata eficient, regenereaza si protejeaza pielea catifeland-o, ajutand la mentinerea acesteia sanatoase, iar aroma sa lasa o senzatie proaspata si revigoranta. Conceput pentru utilizare frecventa cu o spuma bogata si catifelata.

Pentru pret solicitati oferta!
SAPUN LICHID ORANGE

Este o solutie sigura si delicata pentru curatarea mainilor si regenereaza pielea. Cu spuma cremoasa si parfum proaspat, revigorant, cu o formula conceputa pentru utilizare frecventa, se aplica prin masarea mainilor si se clateste abundent cu apa.

Pentru pret solicitati oferta!
SAPUN LICHID INODOR

Acest sapun lichid pentru maini, fara parfum, este o solutie sigura si eficienta impotriva murdariei, cu o spuma bogata si formula concentrata imbogatita cu glicerina. Curata delicat pielea si lasa mainile hidratate si catifelate dupa utilizare.

Pentru pret solicitati oferta!
SAPUN LICHID SANITIZANT

Acest sapun pentru maini are putere mare de curatare si igienizare, cu o formula delicata cu emolienti ce protejeaza si hidrateaza pielea, iar clorura de benzalconiu are un rol dezinfectant. Este o solutie sigura si eficienta impotriva murdariei.

Pentru pret solicitati oferta!
GEL DE DUS

Acest gel de dus este hidratant, potrivit pentru igiena corporala are o formula sigura si delicata, oferind o spuma bogata si emolienti pentru a curata si hidrata pielea. Imbogatit cu arome pretioase, lasa pielea placut parfumata si catifelata.

Pentru pret solicitati oferta!
AXDERM SAPUN LICHID

Sapun lichid pentru maini cu formula eficienta impotriva murdariei. Contine glicerina pentru hidratare si mainilor, cu spuma bogata si catifelata. Regenereaza pielea si are un parfum deosebit, de orhidee. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Pentru pret solicitati oferta!
SPRING SAPUN LICHID

Sapun lichid pentru maini, cu pH neutru, cu formula sigura si eficienta impotriva murdariei ce protejeaza si regenereaza pielea mainilor, lasand-o parfumata dupa utilizare, avand un parfum revigorant. Este otrivit pentru toate tipurile de piele.

Pentru pret solicitati oferta!
FLORA SAPUN LICHID

Acest sapun lichid pentru maini are o formula sigura si eficienta impotriva murdariei. Este concentrat si lasa pielea placut parfumata dupa utilizare, datorita aromelor pretioase care il imbogatesc. De asemenea, ofera o spuma bogata si catifelata.

Pentru pret solicitati oferta!
FOAM AXDERM ? SAPUN LICHID SPUMA

Acest sapun lichid spuma pentru maini este solutia sigura si eficienta impotriva murdariei. Formula concentrata care are agautaga glicerina hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea dupa utilizare. Potrivit pentru dozatoarele de sapun spuma.

Pentru pret solicitati oferta!
FLORA GEL DE DUS

Este un gel de dus hidratant care curata delicat, hidrateaza si regenereaza eficient pielea, datorita formulei revolutionare care inglobeaza nutrienti si agenti de curatare delicati. Spuma bogata lasa pielea curata, catifelata si parfumata placut.

Pentru pret solicitati oferta!
PASTA PENTRU CURATAREA MAINILOR

Produs special conceput pentru curatarea si igiena mainilor, cu ingrediente puternice de degresare, ce contine substante emoliente si dermoprotectoare. Potrivit pentru curatare in domeniile service auto, industria petroliera, HoReCa si tipografii.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA BUBBLE GUM

Este un detergent de pardoseala special creat pentru a elimina murdaria fara a o face alunecoasa, utilizat atat manual, cat si in masinile de spalat. Potrivit pentru: rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet si linoleum, etc.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA FRESH – LITEAL

Elimina eficient murdaria de pe podele si previne alunecarea, fie prin curatare manuala sau cu masini automate. Potrivit pentru toate tipurile de podele lavabile, inclusiv rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet si linoleum.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA PIN – LITEAL

Detergent special conceput pentru a indeparta murdaria de pe pardoseli, cu efect antiderapant, Este recomandat pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli lavabile, precum rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet, linoleum.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA FLORAL

Este recomandat pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli lavabile, precum rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet si linoleum, manual sau cu masinile automate de spalat, pentru a indeparta murdaria si prevene alunecarea.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA ORANGE

Este indicat pentru indepartarea murdaria de pe podele, fie cu ajutorul masinilor de spalat, fie manual. Petrivit pentru a curata toate tipurile de pardoseli lavabile, ca: rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet sau linoleum.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA INODOR

Acest detergent este potrivit pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli lavabile, respectiv: rasini epoxidice, mozaic, marmura, granit, gresie, parchet sau linoleum, indiferent daca este folosit manual sau cu masinile automate de spalat.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARCHET LAMINAT

Detergent conceput pentru indepartarea eficienta a murdariei de pe podelile acoperite cu parchet laminat. Descompune murdaria si sursele de mirosuri neplacute, intensificand efectul parfumului proaspat, contribuind la improspatarea ambientului.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA ECOLOGIC

Produs certificat ecologic, fara impact asupra mediului, atunci cand este eliminat in apele uzate. Solutie concentrata lichida, pentru 1ndepartarea murdariei de pe pardoseala, atat manual cu mopul, cat si cu ajutorul masinilor automate de spalat.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT MULTISUPRAFETE

Este un detergent special conceput pentru degresarea si curatarea suprafetelor vitrate, a candelabrelor, a obiectelor din plastic, suprafetelor lacuite sau fibra de sticla. Nu ataca garniturile de cauciuc, plasticul sau vopseaua de orice natura.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT UNIVERSAL CLEAN ALL HD

Detergent concentrat pentru curatarea 1n sectoare industriale, ateliere auto si sectoarele vehiculelor comerciale. Curata rapid toate suprafetele rezistente la apa, de ex. plastic, pardoseli din lemn sigilate, placi ceramice si multe alte altele.

Pentru pret solicitati oferta!
CLEAN MAX HF 25 DEGRESANT DECAPANT

Degresant profesional este perfect pentru curatarea si decaparea suprafetelor dure, rezistente la apa, fiind ideal pentru locatii cu trafic intens. Elimina urmele de cauciuc si lize de pe suprafete mari, fara a fi necesara clatirea dupa aplicare.

Pentru pret solicitati oferta!
DEGRESANT ALCALIN MULTIFUNCTIONAL ARRA

Preparat profesional special pentru curatare uleiurilor arse de motor, urmelor de cauciuc, gudroane de ardere si spalarea motoarelor. Recomandat pentru spalarea, degresarea diverselor piese metalice confectionate din Ni, Cr, otel inoxidabil etc.

Pentru pret solicitati oferta!
DEGRESANT ALCALIN PENTRU PARDOSELI ARRA LF

Detergent profesional concentrat pentru decaparea si curatarea zilnica a suprafetelor dure, rezistente la apa. Dizolva uleiurile si este recomandat pentru atelierele de lucru si zonele industriale, dar si in industria alimentara sau in bucatarii.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA PARF 3 LAVANDA

Acest Detergent special conceput pentru pardoseli, pe baza de alcool, pentru curatenia de intretinere a pardoselilor rezistente la apa care nu necesita un strat protector, cum ar fi parchet sigilat, laminat, granit, placi ceramice si gresie etc.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA PARF 1 ORANGE

Acest detergent special conceput pentru pardoseli, pe baza de alcool, folosit la curatenia de intretinere a pardoselilor rezistente la apa ce nu necesita strat protector, cum ar fi parchet sigilat, laminat, granit, placi ceramice si gresie etc.

Pentru pret solicitati oferta!
DETERGENT PARDOSEALA CERAMICA PARF 2

Detergent pentru pardoseli, cu efect de luciu puternic, pe baza de alcool, folosit la curatenia de intretinere a pardoselilor rezistente la apa ce nu necesita un strat protector, cum ar fi parchet sigilat, granit, placi ceramice si gresie, etc.

n>
Pentru pret solicitati oferta!


DE CE SA ACHIZITIONATI DE LA UNITATEA PROTEJATA CULMEAEnumeram, mai jos, 10 motive pentru care merita sa achizitionati produsele noastre, naturale, handmade, de calitate superioara, adaptate nevoilor afacerii dumneavoastra, realizate prin activitatea directa a persoanelor cu dizabilitati:


Reduceti costurile - jumatate din taxa pe dizabilitate poate fi transformata in beneficii pentru angajatii, colaboratorii sau clientii dumneavoastra, prin achizitionarea de produse naturale premium de la Unitatea Protejata CULMEA.

Cresteti productivitatea, motivatia si buna dispozitie a angajatilor prin oferirea de produse naturale, de calitate, pentru casa sau igiena personala a acestora, oferind in acelasi timp alternative sanatoase la produsele chimice conventionale.

Promovati incluziunea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, prin achizitionarea de produse realizate de catre acestea in cadrul unei afaceri care acestea sunt angajate.

Contribuiti la cresterea nivelului de constientizare a importantei produselor naturale, la ambalarea carora se folosesc materiale returnabile, reciclabile sau biodegradabile, care au ca principal scop protejarea mediului.

Beneficiati de promovare online si offline pentru achizitiile de produse realizate in cadrul Unitatii Protejate Autorizate CULMEA. Aceasta se angajeaza sa mentioneze numele companiei dumneavoastra in cadrul aparitiilor in presa, in cadrul evenimentelor de profil la care participa si pe website-ul oficial, la sectiunile portofoliu si parteneri.

Contribuiti la atingerea obiectivelor de responsabilitate sociala ale companiei prin sustinerea unor cauze importante, precum oferirea produselor de igiena pentru grupurile vulnerabile, organizarea de ateliere si campanii de informare pentru constientizarea igienei personale pentru copiii si tinerii din mediile defavorizate.

Dezvoltati si sustineti economia locala, prin achizitionarea produselor de la Unitatea Protejata CULMEA, contribuind astfel la dezvoltarea comunitatii.

Va implicati in reducerea amprentei de carbon, prin utilizarea ingredientelor naturale din culturi sustenabile si prin procesele manuale din cadrul fluxului de productie.

Beneficiati de livrare rapida. Unitatea Protejata CULMEA poate oferi livrare gratuita si rapida pentru comenzi consistente de produse, ceea ce poate fi un avantaj in cazul in care compania are nevoie de acestea in scurt timp.

Generati o imagine pozitiva a companiei. Prin achizitionarea produselor si serviciilor de la Unitatea Protejata Autorizata CULMEA, compania dumneavoastra demonstreaza ca pune pret pe resursa umana prin oferirea de produse cosmetice naturale premium, motivand astfel angajatii si arata dedicarea fata de incluziunea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, dezvoltarea economiei locale, sustenabilitate, protectia mediului, educarea tinerilor din mediile defavorizate si sustinerea persoanelor vulnerabile, toate aceste aspecte constituind principalii piloni ai responsabilitatii sociale, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra imaginii si reputatiei acesteia in comunitate.
#
Produse de curatenie

Eficiente pentru intretinerea a numeroase categorii de locatii, de la suprafetele din locuinte pana la cele din birouri, spatii comerciale sau spatii de productie.

#
Detergenti

Sunt solutii eficiente pentru curatarea hainelor si a diverselor suprafete, ce pot fi acum achizitionate de la Culmea prin facilitati fiscale UPA.

#
Sapunuri

Ambalate vrac sau retail, cu numeroase beneficii si proprietati de ingrijire a pielii, sapunurile solide si sapunurile lichide Culmea sunt eficiente in curatarea si hidratarea pielii.

#
Cosmetice

Create cu ingrediente 100% naturale, precum uleiuri vegetale, minerale si uleiuri esentiale, cosmeticele Culmea sunt concepute special pentru a oferi beneficii pentru piele.

#
Aromoterapie

Odorizantele, sprayurile de camera si uleiurile esentiale elimina mirosurilor neplacute, purifica aerul si creeaza un mediu mai placut din punct de vedere olfactiv.

#
Pachete Cadou

Realizate din diferite combinatii de produse sunt potrivite atat pentru angajati, cat si pentru parteneri, constituind adevarate cadouri corporate.SOLICITATI OFERTA PERSONALIZATA!

Produse din portofoliu

Livrare gratuita

Nu platiti costul transportului pentru comenzi mai mari de 200 LEI!

Sustineti economia locala

Produsele sunt romanesti fiind livrate prin curier rapid, din depozitul nostru aflat in Romania.

Econimisiti cu noi

Transformi o taxa intr-un beneficiu, cumperi produse deductibile din fondul de handicap.

Cumparati in siguranta

Datele transmise de catre dumneavoastra catre site-ul nostru sunt criptate, pentru o siguranta sporita!