• contact@culmea.ro
  • +40 725 178 322

Politica de Retur

  • 2021-07-01 09:08:34
  • Publicat de : culmea.ro
RECLAMATII SI RETUR

Orice reclamatie se efectueaza in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila intre reprezentantii Culmea Allinone SRL si petent.

Culmea Allinone SRL garanteaza acceptarea returului produselor in termen de 14 zile calendaristice, insa costurile pentru operatiunea de retur, precum si pentru restituirea sumei platite vor fi suportate exclusiv de catre client.

Returnarea produselor se poate face numai in conditiile in care acestea sunt in stare initiala, fara semne de utilizare sau de consum si in ambalaj sigilat.

In conformitate cu Legea nr 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, in vigoare de la 1 ianuarie 2007 si in conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor: << sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.>>