• contact@culmea.ro
  • +40 725 178 322

Termeni & Conditii

  • 2021-07-11 10:11:55
  • Publicat de : culmea.ro


TERMENI SI CONDITII

Acest site este administrat de catre societatea Culmea Allinone SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/1037/07.09.2020, Cod de Identificare Fiscala: 43013519.

1. DATE PERSONALE SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele personale pe care le furnizati la plasarea unei comenzi in calitate de client vor fi prelucrate doar in scopul facturarii si livrarii produselor si serviciilor oferite de site-ul www.culmea.ro, site detinut si operat de Culmea Allinone SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/1037/07.09.2020, Cod de Identificare Fiscala: 43013519.

Prin inregistrarea ca utilizator si/sau completarea formularului de comanda utilizatorul isi da in mod automat si neechivoc acordul pentru folosirea de catre personalul site-ului www.culmea.ro a datelor in scopul contactarii in vederea transmiterii mesajelor cu scopuri comerciale si de marketing, precum si a facturarii si livrarii produselor comandate.

Culmea dispune de un server cu standarde de securitate inalte, care asigura criptarea informatiilor transmise de catre dumneavoastra, evitand astfel stocarea sau utilizarea acestor informatii de catre persoane neautorizate sau rau intentionate.
In conformitate cu legile europene si nationale aveti dreptul de a accesa si modifica toate datele furnizate catre Culmea.ro. Aceste modificari se intreprind prin solicitarea scrisa adresata prin formularul din sectiunea Contact.

2. TRANSMITEREA INFORMATIILOR CATRE TERTI

Nu vindem, nu inchiriem si nu divulgam catre terti numele, adresele postale, adresele de e-mail sau alte informatii personale ale clientilor nostri in alte scopuri decat cele de livrare si contabilitate. Nu divulgam informatiile dumneavoastra catre terti, decat daca suntem obligati sa facem asta prin lege sau in legatura cu o revendicare sau procedura legala.

3. CONFIRMAREA COMENZIILOR

Confirmarea efectiva a comenzii se face prin email la plasarea comenzii sau de catre un reprezentant al nostru, intr-un termen de maxim 48 de ore de la primirea acesteia.

Daca nu primiti emailul de confirmare a comenzii va rugam sa ne contactati in vederea clarificarii situatiei!

In conditii de forta majora, situatii neprevazute si motive obiective ne rezervam dreptul de a amana termenele de livrare, dar acest lucru intamplandu-se in urma unei informari prealabile.

Culmea Allinone SRL nu este responsabil de intarzierea livrarii produselor in conditiile in care aceasta se datoreaza  firmei de curierat prin care se efectueaza livrarea.


4. LIVRAREA

Pentru procesarea si livrarea comenzii dumneavoastra, valoarea acesteia trebuie sa fie de minimum 50 lei fara costurile de transport.

Coletele se livreaza prin curier rapid cu urmatoarele costuri de livrare:
- 20 lei prin curier, livrarea efectuandu-se in termen de 1 - 3 zile lucratoare de la plasarea / confirmarea comenzii, daca plata se face ramburs la primirea coletului sau online, cu cardul.
Momentan serviciul de livrare a produselor in afara Romaniei este indisponibil.

La comenzi mai mari de de 200 de lei, livrarea este gratuita.

Avand in vedere ca, in situatii exceptionale, stocurile de pe site pot diferi fata de cele fizice, dupa ce vi se va comunica acest aspect, livrarea comenzii se va face in functie de disponibilitatea in stoc a produselor comandate.5. PLATA

Toate preturile afisate pe www.culmea.ro sunt in lei si includ TVA.
Plata se poate efectua online, cu cardul, la plasarea comenzii sau ramburs, la primirea coletului.

6. AMANAREA SI ANULAREA COMENZILOR

In conditiile in care valoarea comenzii este mai mica de 50 de lei aceasta se anuleaza automat.

Comenzile a caror plata online, prin card bancar nu a reusit din diferite cauze se anuleaza automat.

Toate comenzile vor fi pastrate active in magazinul nostru online 7 zile calendaristice.

Daca in acest termen persoana care a plasat comanda nu poate sau nu doreste sa fie contactata in vederea confirmarii si livrarii comenzii, aceasta va fi considerata nula.

7. RECLAMATII SI RETUR

Orice reclamatie se efectueaza in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila intre reprezentantii Culmea Allinone SRL si petent.

Culmea Allinone SRL garanteaza acceptarea returului produselor in termen de 14 zile calendaristice, insa costurile pentru operatiunea de retur, precum si pentru restituirea sumei platite vor fi suportate exclusiv de catre client.

Returnarea produselor se poate face numai in conditiile in care acestea sunt in stare initiala, fara semne de utilizare sau de consum si in ambalaj sigilat.

In conformitate cu Legea nr 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, in vigoare de la 1 ianuarie 2007 si in conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor: << sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator>>.

8. VIZITAREA SITE-ULUI DE CATRE MINORI

Magazinul online nu este destinat minorilor, insa continutul sectiunii blog are caracter educativ, putand constitui sursa bibliografica pentru redactarea proiectelor scolare.

Solicitam persoanelor cu varsta sub 18 ani sa nu plaseze comenzi in magazinul online.


9. CONTINUT, IMAGINI SI TEXTE

Imaginile articolelor din sectiunea BLOG sunt achizitionate sau realizate de catre CULMEA in scop comercial, reproducerea lor constituind infractiune conform legislatiei romanesti in vigoare.

Avand in vedere realizarea manuala a produselor noastre imaginile produselor din magazinul online au caracter orientativ, aspectul produselor putand fi usor diferit.

Culmea Allinone SRL este autor integral a continutului regasit pe site, astfel ca reproducerea acestuia fara acordul prealabil scris va atrage dupa sine luarea masurilor legale aferente.

Nu ne asumam raspunderea pentru calitatea imaginilor sau textelor prezente pe site. Imaginile si culorile produselor pot sa difere in functie de setarile de display ale fiecarui utilizator.

10. LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul foloseste acest site pe propriul risc si Culmea Allinone SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele daune, directe sau indirecte ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesarii website-ului. Serverul pe care este gazduit site-ul este securizat si nu contine virusi.